Сао Пауло

Хостелът

Тук може да срещнеш всеки: чичко от Холандия, дошъл за новогодишния маратон; Колумбийски готвач, решил да търси работа в Бразилия, без да познава никой и без да знае португалски; млад кореец, обикалящ света сам; американска баба със самар по-голям от мен; чуден backpacker от Канада, наскоро разбрал, че баща му, който никога не е виждал, е руснак; съвсем нормална двойка германци около 30-те, която никак не би очаквал да срещнеш в хостел…

Градът

Може би един от най-грозните, които съм виждала. Много ми хареса! Основният булевард Паулиста – в неделя е за велосипедистите и води към парка. Центърът – спалнята на бездомниците. Вила Мадалена – заведения и разходки. Бела Виста – много хора се забавляват и целуват по тротоарите до рано сутринта.

Love story

Отидохме да танцуваме там след нова година с колумбийския готвач, канадския backpacker, корейския пътешественик и още двама костариканци. Групичка от бразилки с къси бели поли и местен младеж с качулка на главата се присъединиха към нас, очевидно привлечени от единствения западен мъж в групата. Оставихме канадеца в тяхно владение. Не се върна на другия ден. Изпусна самолета си. Отвлечен? Не! По-скоро бразилска любовна история.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.